آشپز باشی

آموزش طرز تهیه غذاهای خوشمزه ایرانی و خارجی

آشپز باشی

آموزش طرز تهیه غذاهای خوشمزه ایرانی و خارجی

دستور پخت مربای خوش عطر گل محمدی تازه

آشنایی با روش پخت مربای گل رز خوش عطر

مربای گل سرخ یکی از معطرترین و خوشمزه ترین انواع مرباهاست که در دنیا نظیر آن پیدا نمی شود.مربای گل سرخ یا مربای گل محمدی با استفاده از برگ گل تازه یا خشک گل محمدی تهیه میشود.


مربای گل

مربای گل

  

مواد لازم برای مربای گل

  • گل (محمدی، رز) : 100 گرم
  • شکر :200 گرم
  • آب لیمو :1 قاشق غذاخوری

طرز تهیه مربای گل

گلبرگ ها را از گل جدا کنید و خوب بشویید. بعد در آبکش یا هر جای دیگری پهن کنید تا خشک شود.

پس از خشک شدن کامل ، مقداری از آن را در یک شیشه تمیز و خشک بریزد و کمی شکر رویش بپاشید این لایه را تکرار کنید تا شیشه پر شود.

بعد در شیشه را محکم ببندید و برای یک هفته در پشت پنجره مقابل نور خورشید قرار بدهید.

در طول این هفته مربا در اثر نور خورشید خود به خود رسیده و جا می افتد.

بعد از اینکه از درست شدن مربا مطمئن شدید مقدار آبلیموی گفته شده برای این حجم از گلبرگ ها داخل شیشه بریزید و شیشه را بشویید و در جای خنک نگهداری کنید.


مربای گل سرخ تازه

نکته


● رنگ این مربا به قشنگی مربا با گل تازه نمیشه اگه دوست داشتید چند قطره رنگ گل می توانید اضافه کنید


● در هنگام تفت دادن گل محمدی خشک باید دقت کنید زمان تفت دادن بسیار کم باشد، اگر حتی یک گلبرگ بسوزد می تواند تمام مربا را تلخ کنید، تفت دادن در حد گرم شدن گل ها باشد


منبع : http://namnak.com/%D9%85%D8%B1%D8%A8%D8%A7%DB%8C-%DA%AF%D9%84.p15305

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد