آشپز باشی

آموزش طرز تهیه غذاهای خوشمزه ایرانی و خارجی

آشپز باشی

آموزش طرز تهیه غذاهای خوشمزه ایرانی و خارجی

طرز تهیه ماهی شکم پر

مواد لازم برای ماهی شکم پر جنوبی:

  • ماهی حشو یا صبور : یک عدد
  • پیاز : 1 عدد
  • سیر : 3-4 عدد حبه
  • شنبلیله : 100 گرم
  • گشنیز : 1 کیلو گرم
  • ماهی شکم پر : جنوبی
  • آبلیمو یا شیره تمر هندی : به میزان لازم 
  • ادویه ماهی : به مقدار کافی
  • نمک، فلفل و زردچوبه : به میزان لازم
طرز تهیه ماهی شکم پر • غذاپز

  

طرز تهیه ماهی شکم پر :

مرحله اول : 

برای تهیه ماهی شکم پر ابتدا باید ماهی را شسته و از سمت شکم برش دهید بعد محتویات شکم ماهی را خارج کنید.

مرحله دوم : 

سپس  مقداری نمک ، فلفل و زردچوبه و نیز کمی آبلیمو  را به رو  و درون ماهی آغشته کنید و بگذارید تا ماهی خوب مزه دار شود.

مرحله سوم : 

ابتدا یک عدد پیاز درشت را ریز خرد کنید. 

مرحله چهارم :

4 حبه سیر را نیز ریز رنده کنید و به همراه پیاز در یک تابه با مقداری روغن تفت دهید.

مرحله پنجم :

 گشنیز و شنبلیله خرد شده را نیز به پیاز و سیر رنده شده اضافه کنید .

مرحله ششم :

ادویه مخصوص ماهی و هر ادویه دیگری که می خواهید از آن برای تهیه این غذا استفاده کنید را به آن بیفزایید.

مرحله هفتم : 

کمی آبلیمو یا شیره تمر هندی را به مواد تفت داده شده سبزی اضافه کنید و تفت دهید تا آب سبزی چیده شود.

مرحله هشتم : 

یک ظرف نسوز را با کمی کره و یا روغن چرب کنید و ماهی را در آن قرار دهید و به مدت نیم ساعت در فر بگذارید.

مرحله نهم :

بعد از نیم ساعت ماهی را از فر بیرون بیاورید و سبزی های سرخ شده را داخل شکم ماهی بریزید.

مرحله دهم :

سپس دوباره ماهی را به مدت 20 دقیقه داخل فر قرار دهید تا ماهی کاملا پخته شود.ماهی پخته شده را با برنج سفید سرو کنید

منبع: dastpokhtenab

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد