مرحله اول :
برای تهیه ماهی شکم پر ابتدا باید ماهی را شسته و از سمت شکم برش دهید بعد محتویات شکم ماهی را خارج کنید.
مرحله دوم :
سپس مقداری نمک ، فلفل و زردچوبه و نیز کمی آبلیمو را به رو و درون ماهی آغشته کنید و بگذارید تا ماهی خوب مزه دار شود.
مرحله سوم :
ابتدا یک عدد پیاز درشت را ریز خرد کنید.
مرحله چهارم :
4 حبه سیر را نیز ریز رنده کنید و به همراه پیاز در یک تابه با مقداری روغن تفت دهید.
مرحله پنجم :
گشنیز و شنبلیله خرد شده را نیز به پیاز و سیر رنده شده اضافه کنید .
مرحله ششم :
ادویه مخصوص ماهی و هر ادویه دیگری که می خواهید از آن برای تهیه این غذا استفاده کنید را به آن بیفزایید.
مرحله هفتم :
کمی آبلیمو یا شیره تمر هندی را به مواد تفت داده شده سبزی اضافه کنید و تفت دهید تا آب سبزی چیده شود.
مرحله هشتم :
یک ظرف نسوز را با کمی کره و یا روغن چرب کنید و ماهی را در آن قرار دهید و به مدت نیم ساعت در فر بگذارید.
مرحله نهم :
بعد از نیم ساعت ماهی را از فر بیرون بیاورید و سبزی های سرخ شده را داخل شکم ماهی بریزید.
مرحله دهم :
سپس دوباره ماهی را به مدت 20 دقیقه داخل فر قرار دهید تا ماهی کاملا پخته شود.ماهی پخته شده را با برنج سفید سرو کنید